Funderingsbekisting

Om betonnen funderingen te gieten, is uiteraard een bekisting nodig. De JACKODUR funderingsbekisting bestaat uit een geëxtrudeerd polystyreenhardschuim en dient als bekistingselement voor poeren- en strokenfunderingen. Ze blijft als verloren bekisting aan het gebouwdeel achter en verricht vervolgens de functie van koudebrugisolatie van de funderingen.

De JACKODUR funderingsbekisting wordt verticaal op de bodem geplaatst en uitgelijnd. Dan worden grondpennen door de prefab mantelbuizen (4 stuks/plaat) geschoven en in de bodem geslagen. Als grondpennen zijn wapeningsijzers met een diameter van 10 mm geschikt. Bij een binnen- en buitenhoek moeten de elementen van de funderingsbekisting onderling aanvullend worden bevestigd met een oplosmiddelvrije lijm (PU-lijm of montagelijm). De wapening kan nu in de JACKODUR funderingsbekisting worden gelegd. Hierna moeten de tegenoverliggende grondpennen bovenaan met elkaar worden verbonden door middel van constructiestaal of draad. De JACKODUR funderingsbekisting wordt vervolgens vastgezet door de zijkanten tot halve hoogte met grond aan te vullen of door geschikte schoren aan te brengen. Vervolgens kan met het betonstorten worden begonnen.

  1. JACKODUR thermische isolatie
  2. JACKODUR thermische isolatie
  3. Werkvloer
  4. JACKODUR funderingsbekisting
  5. Grondpen (ijzer met Ø 10 mm)
  6. Isolatiestrook
  7. JACKODUR spouwmuurisolatie i.c.m. verwerking waterdichte membraan
  8. JACKODUR thermische isolatie
Deze website maakt gebruik van cookies, om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Met uw bezoek op www.jackon-insulation.com gaat u akkoord met de Gebruik van cookies zu.
OK